BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dijous, 23 de juliol del 2009

VII dia, 23/07/09, Mapusa-Panji-Madgaon

Avui he matinat per fer fotos als treballadors locals dels camps d'arros de Mapusa.
He agafat un bus NO DIRECT, i li he demanat que em deixara on he vist que hi havien camps i gent treballant.
Despres, he fet autoestop en la carretera, i m'han acostat al poble mes proxim, d'on he agafat un bus a Panji, la capital de Goa, i despres un altre a Madgaon, d'on ix el tren dema cap a Hospet (per visitar les ruines de Hampi).
He pasat el dia en Madgaon. Esta vegada he sigut pacient en la busqueda d'hotel, i he trobat un a molt bon preu i molt net i espacios. Madgaon no te res especialment turistic o cultural que vore, pero es una ciutat molt gran on la gent sempre dona partit per fer alguna bona fotografia.
Tambe he tingut sort en la eleccio del dinar, i he dinat com un rei. Esta nit, no pense arriscar, i demanare el mateix que per a dinar ;-)
Fins un alter dia.

Namaste!

PD> Vos deixe un video per a que es feu una idea de com pot ser conduir per estos indrets... Recordeu que el primer dia em queixava de les vegades que va tocar el claxon el taxista? Ara ho veig mes que necesari... de fet hi han molts cotxes amb pegatines on fica: "Per favor, fes sonar el claxon". Quasi res...

1 comentari:

Anita ha dit...

Hola Enri.

Termino de ver el video y estoy mareada, se nota que estan muy puestos a conducir asi,porque aqui habrian terminado todos en un montón.

Me alegro de que te hayas instalado bien, se nota que ya tienes medio dominada la situacion.

Namaste.

Besos, Anita.