BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar.
Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a BEHANCE. Si busques un fotógraf documental de bodes, visita www.andeueros.com
Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies, pot ser il·legal i molest.

Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dimecres, 29 de juliol de 2009

XIII dia, Anantapur, 29/07/09


Avui he anat a visitar al segon xiquet apadrinat, i esta vegada no ha sigut tan impactant i per lo tant, tan estresant. M’han tornat a rebre amb aplaudiments, cants, pintures i altres rituals i tot ha anat be. El poble estava a 90 km d’Anantapur, o siga, 2 hores de viatge.
Com estava menys nervios i millor de salud, m’he soltat prou i he jugat amb els xiquets a alguns jocs.
El xiquet apadrinat, m’ha fet un ball que m’ha deixat de pedra... M’he rist molt...

Al tornar, a Anantapur, hem fet una parada en l’estacio de tren per comprar el billet fins a Mysore. Eixire el 31 a les 7 del mati.
He tingut tan bona sort, que a l’estacio m’he topat amb la familia amb la que estat convivint aquestos 4 dies, i dels que no m’havia pogut despedir per el mati. Ha estat be vore als tres xiquets rubios vindre correguents cap a mi desde l’altra banda de l’estacio, entre tant d’hindi...

Foto de Suresh, el xiquet apadrinat
Publica un comentari a l'entrada