BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

divendres, 21 d’agost del 2009

dia LXIII 21/08/09, Pokhara


El viatge d'ahir en bus, fa que el que hem vist avui al despertar-nos i passetjar per Pokkara, valga la pena...
Pokkara es com estar caminant per una postal... Muntanyes al fons que rasquen el cel: els quatre Anapurna, un llac inmens, camps d'arros, xiquets jugant per tot arreu, camps d'arros i gent treballant en ells, dones amb paraigues per el carrer i tot esta net i tranquil!
Avui sera un dia mes de relax que altra cosa... tendes i pasetjar per el poble, intentant planificar els 5 dies que anem a passar aci.

NAMASTE!

2 comentaris:

Anita ha dit...

Hola Enrique, por lo que veo ya estas en Nepal, ya veo que aquello es muy bonito, disfruta de esos paisajes, y haz fotos si puedes de algun Anapurna, siempre que veo en algun documental esas montañas tan altas me impresionan mucho, y me gustaria estar al pie de una de ellas.

Por aqui todos bien.

Besos

àngels ha dit...

Pareix una foto a un quadre o una postal, té una textura màgica...