BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dimecres, 26 d’agost del 2009

dia XLVII, 26/08/09, Kathmandu-Bakhtapur

Avui ens hem alsat prompte per a estar a primera hora en la porta de l'oficina d'inmigracio de Kathmandu.
Resumint prou, ha sigut un proces molt llarg per a la tonteria que solicitavem. 4 Homens mirant-me i escoltant-me, sense fer res, fulletjant una i altra vegada els papers que els havia dut i fent-me mil preguntes, cadascuna mes estupida que l'anterior... Despres de tres hores, i pagar-los 500 rupies aixina per la cara, perque si no, despres de tot el papeleo, es quedaven amb els papers (lo que aci en Espanya es diu Xantatge o Corrupcio), hem eixit escopetats d'alli en busca d'un autobus que ens duguera a Bakhtapur, i poder disfrutar del que ens quedava de dia, en aquest poblet que semblava, segons la guia, tan interessant.
Per fi el mal somni s'havia acabat.. vorem...

Bakhtapur ha resultat ser un poblet encantador. Per entrar al casc antic hi ha que pagar 750 rupies, que et serveixen per a 7 dies. Pero val la pena. Esta ple de temples, en cada raco, en cada placeta... I la gent fa vida alli mateix, lo que li dona encara mes encant.
Estarem aci fins dema, en una Guest Haouse que ens ha costat 500 rupies, amb vistes a la plasa principal del casc antic.
Dema volem anar a Nagarkot, un poble tambe de la Vall de Kathamandu. Sera la vegada que mes aprop estiguem de l'EVEREST!

Be, vos deixe amb algunes fotos del lloc.

NAMASTE!





2 comentaris:

Anita ha dit...

Hola,termino de leer las peripecias de los dos últimos dias, ahora si que tengo ganas de que salgais de ahi.

Espero que no tengas ningun problema durante el viaje de regreso, ir con tiempo suficiente por si acaso.

Besos y hasta pronto.

Anònim ha dit...

Pa ca casa xicon, es una llastima que siga tot tan dificil i tot per culpa del govern. Cuidevos..........