BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

diumenge, 14 de novembre del 2010

Un poble sense "ells", no seria poble. Pt II




A tots els pobles hi han persones que són úniques.
El ser únic no respon a una definició completa, o digam que, el ser únic no és una cosa que vinga de la mà amb adjectius com inteligent, valent, fort, amb do de gents, etc...
Ser únic és ser especial i el ser especial, pot ser d'allò més subjectiu...
A tots els pobles hi han de persones que són entranyables i volgudes per aquest tipus de diferència. El seu somriure és sempre sincer i les seues accions, siguen bones o siguen males, sempre són inocents.
Persones amb discapacitat de qualsevol tipus que, amb el pas dels anys, s'han guanyat l'estima dels veïns i un lloc al nostre cor de vegades, tan poc solidari i egoista.
Aquesta fotografia, va dedicada a totes eixes persones.
________________________
Carrers de Xàtiva.
Nikon d700 20mm
________________________
Best in:
www.hein-rich.com
www.hein-rich.blogspot.com