BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dissabte, 9 d’abril del 2011

El Canal nou no te prou amb els que podem escoltar...

La televisió pública que tots els valencians paguem de les nostres butxaques no te prou amb el seu treball de promoció, manipulació i censura sempre al servici del govern valencià, ni tampoc amb el desprestigi de la nostra llengua, o amb la seua pobra programació. La falta de professionalitat de RTV arriba fins i tot, a les persones sordes o d'audició reduïda que volen veure aquest canal.
Ma uelo és una d'aquestes persones, veu la televisió sempre amb subtítols per no poder escoltar-la be.


No és la primera vegada (ni la segona) que a l'observar de casualitat el que està veient ma uelo al canal 9, observe com els subtítols no quadren amb les imatges que hi veig. Aquest cas l'he observat inclús als dibuixos que fan a migdia els caps de setmana (amb subtítols corresponents a pel·lícules amb continguts violents...).
Aquest cap de setmana passat ja va ser massa: Julio Tormo li deia a una fallera si estaba borracha i ella li contestaba que sí i que havia matat a son pare....


Fart d'aquesta situació m'he decidit a gravar-ho amb el mòbil i penjar-ho a la xarxa.
Aprofite també per penjar un altre vídeo que tampoc veureu a Canal 9 sobre el nou hospital La Fe, de València.
Que passeu un bon cap de setmana, i ja sabeu, compartiu aquesta notícia amb els vostres.




Copie i pegue del youtube:
Esta es una pequeña parte de la verdad sobre la Nueva Fe que se intenta silenciar desde el PP valenciano y su televisón "pública" C9. El vídeo está grabado por una trabajadora del nuevo centro en la zona de quirófanos.