BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

diumenge, 20 de febrer del 2011

Resultats eixida CEADC Maravillosa-Tarrassos 2011.


L'eixida nocturna de 18 km., organitzada pel Centre excursionista de Vallada aquest divendres 18, va ser tot un èxit.
Èxit de participació, amb quasi 40 excursionistes procedents tant de Vallada, com d'altres localitats. I èxit d'organització, ja que a la casa de la Maravillosa, es va muntar un avituallament amb begudes isotòniques, café i llet calentets, galetes, fruits secs, etc, tot sobre una gran taula que el president del centre Rafa, ajudat per Manolo Cano, Quino i altra gent, es van encarregar de muntar abans de l'inici de la marxa.


El recorregut es va realitzar en unes quatre hores i mitja, i no va tindre camp contratemps destacable, llevat d'algun esvaró, algun excursionista ressagat i algun ensopec que quasi li costa les dents a més d'un.
En definitiva, un recorregut agradable, en una nit de divendres diferent, on varem riure, contar anècdotes i endevinalles, acompanyants en tot moment per la nostra companya: La lluna plena. Personalment crec que varem anar massa depresa, massa accelerats, però entenc que hi havia gent que volia arrivar prompte a casa.


El millor de tot va ser aplegar "al triàngul" i veure la cara dels que estaven al Glaçó de festa, com dient: d'on ha eixit aquesta rècua de pirats?

Vos deixe amb algunes fotos que vaig poder fer, a presses i corregudes.
Estan realitzades a 30 f/2,8, utilitzant uns valors ISOS relativament alts, és a dir, tot el contrari del que es requereix per a la tècnica de llarga exposició. El trípode utilitzat ha sigut un "gorilla", de ahí el punt de vista tant baix de totes les tomes.
Per a qui no conega aquesta tècnica, es tracta de realitzar la foto mantenint l'obturador de la càmera obert durant segons, inclús minuts o hores, tot depenent del que volem realitzar.
La finalitat d'aquesta tècnica és substituir la llum del Sol, per la llum de la Lluna. La llum de la lluna plena passa a ser la que dibuixa l'escena, el nostre flaix, obtenint-se d'aquesta manera fotografies nocturnes on sembla ser de dia (que no vos enganyen les imatges: estan realitzades totes a partir de les deu de la nit).
Jutgeu per vosaltres mateix el resultat:






1 comentari:

jesus ha dit...

Ostres que way i que enveja, espere anar a una pròxima!