BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

divendres, 19 d’agost del 2011

1r concurs fotogràfic Vila de Vallada 2011

Hola a tots i a totes;
Avui, 19 d'agost, és el dia mundial de la fotografia, des de que Niepce va realitzar a 1826 la que és considerada primera fotografia de la història.
El període en el que pot ser, la gent del poble realitze més fotografies, pot ser siga l'estiu, coincidint amb les festes patronals del poble i també, amb les festes de moros i cristians.
He pensat que seria una bona idea organitzar un concurs fotogràfic. No amb la temàtica de festes, si no amb la temàtica de "Vila de Vallada" en la seua totalitat. El fer-ho durant aquest període, seria per aprofitar el temps lliure que té la gent, i que, al estar en festes, hi han més oportunitats d'anar "amb la càmera penjada al coll".
Com a "Concurs en fase experimental", aquest primer any seria com una prova per veure com "cualla" la cosa.
Així i tot, les bases per participar serien les següents:
  • Temàtica: Vila de Vallada.
  • 3 Seccions: El poble, La gent i Les festes (no cal participar a totes elles).
  • Fotografies: Fins a 9 fotografies (màxim tres per secció) realitzades durant el 2011. Format jpeg. En color o Blanc i Negre. Sense restricció de tamanys. No s'admeten fotomuntatges.
  • Procediment per participar: Enviar-les a heinrichfotograf@gmail.com abans del 30 de Setembre. El títol de cada foto serà el següent: nomdelapersona_seccio_nº.jpeg (per exemple: kikeperezcolomer_elpoble_2.jpeg
  • Jurat: Les fotografies seran revisades per un jurat de reconegut presitigi format per David Pons Chaigneau, Marta Ortells Mulet, Ginés García Ramírez, Verónica Francés i Kike Pérez Colomer (El jurat no pot participar al concurs).
  • Premis: A l'espera de veure l'acceptació per part dels Valladins/nes, aquest any els premis es limitaran a:
    • Millor fotografia de cada secció: Un fort aplaudiment virtual i diploma.
    • Premi popular (fotografia més votada pel públic de cada secció): Un fort aplaudiment virtual i diploma.
    • Premi del jurat a la millor fotografia: Un reportatge (book) d'estudi (individual o en família-grup) entregat en digital (no cal dir que si alguna empresa del poble o l'Ajuntament vol participar als premis, que m'ho comunique).

Més avant es comunicarà el procediment per a les realitzar les votacions així com la forma en la que es presentarien les fotografies a la web.
Pregue a tots els valladins que vos agrade la fotografia (que en són més dels que sembla) que vos animeu a participar sense cap tipus de por ni vergonya. Si ho feu, a l'any que ve segur que hi han premis més substanciosos. Altres poblacions de La Costera, ja tenen el seu concurs anual de fotografia, per què Vallada no pot tindre'l?

I el més important: No cal ser un professional!
A participar!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

QUÈ GUAY L´INICIATIVAAA!!!!
Espere que participara gent...jo ho acabe de llegir Kike, no estic molt enxufada a la societat este estiu.... Estaré pendent del veredicte...molts titos i prepare l´aplaudiment des d´ací!

Saetabis ha dit...

Vaja... he arribat tard... en fin... Felicitats a tots els que hagueu participat!... catxisenlamar...