BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar.
Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a BEHANCE. Si busques un fotógraf documental de bodes, visita www.andeueros.com
Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies, pot ser il·legal i molest.

Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

diumenge, 7 d’agost de 2011

La rebel·lió d'Atles


El 2 de febrer de 1905 va nàixer a Sant Petersburg la filòsofa i escriptora nord-americana (d'origen rus) Alissa Zinovievna Rosenbaum, més coneguda en el món de les lletres baix el pseudònim de Ayn Rand. Va morir al març de 1982 a New York .
Mai més oportunes les paraules de l'autora de la novel·la Atlas Shrugged, traduïda a l'espanyol com La rebel·lió d'Atles. Unes paraules què anticipen el que ens està passant als espanyols i al món (suposadament desenvolupat) en general:

"Quan advertisca que una empresa, per a produir, necessita obtenir autorització dels qui no produeixen gens; quan comprove que els diners flueixen cap a els qui trafiquen no béns, sinó favors; quan perceba que molts es fan rics pel suborn i per influències més que pel treball, i que les lleis no el protegeixen contra ells sinó, per contra, són ells els que estan protegits contra vostè; quan repare que la corrupció és recompensada i l'honradesa es converteix en un autosacrifici, llavors podrà afirmar, sense por d'equivocar-se, que la seua societat està condemnada." 

Ayn Rand (1950)

Una finestra amb reixa i tapiada a la ciutat de Baeza (Jaén)

Publica un comentari a l'entrada