BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar.
Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a BEHANCE. Si busques un fotógraf documental de bodes, visita www.andeueros.com
Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies, pot ser il·legal i molest.

Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

diumenge, 5 de juny de 2011

Turistes al nostre propi país?

De vegades pense que som com turistes al nostre propi país.
Que som gent que vivim al nostre món particular i que mirem sols cap on els que ens "governen" senyalen amb el seu dit, un dit amb ungles brutes.
Turistes que sols tenim ulls per allò que, egoistament, ens interessa...
De vegades pense que som com turistes que visiten un lloc en un viatge organitzat per persones que mai han visitat eixe lloc... per persones que ens planifiquen la vida i que sols busquen els diners i impresionar al client.... al client que més paga.
De vegades pense que som com turistes que sols tenim paraules, somriures i vots per a les megaconstruccions, floritures i ornaments artificiosos sorgits de referendums inexistents.
De vegades pense que som com turistes que estem pagant per un viatge que és de tot, menys sensibilitzador, formador i enriquidor.
De vegades pense... i preferisc no pensar... Perquè el que passa no és decissió meua, però és la decisió de la majoria i hi ha que respectar-la...
Aixina i tot no puc evitar sentir el que sent i intentar transmetre-ho.

Deixem de ser turistes al nostre propi País i comencem a viure en ell, a barrejar-nos amb la gent, a parlar, a reflexionar, contrastar, comparar... A pensar en els altres i a castigar a aquestes "agències de viatges".
Viatgem per lliure. Per un món millor.

Córdova.
Sant Vicent 2011Publica un comentari a l'entrada