BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dimecres, 11 d’abril del 2012

Les ulleres de realitat augmentada de Google

Encara que aquest vídeo és tan sols un projecte que vol mostrar el que podrien arribar a ser aquestes ulleres, la realitat és que Google està volcant molts dels seus esforços en traure'l endavant i en promocionar les seues futures ulleres de realitat augmentada.
Aquestes ulleres estaran a la venda en un futur molt pròxim, de fet, al google+ ja hi ha una pàgina dedicada a aquest projecte i fins i tot, hi existeixen fotografies (no es sap ben be si fakes o no) d'aquest producte utilitzat de forma experimental per algunes persones al carrer.

Somiem?



I ací també una paròdia de vídeo sobre si aquestes ulleres les hagués construït Microsoft :-)