BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar.
Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a BEHANCE. Si busques un fotógraf documental de bodes, visita www.andeueros.com
Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies, pot ser il·legal i molest.

Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dissabte, 28 de maig de 2011

A una rajola del 8

"Les fotografies serveixen per mostrar el món... d’una determinada manera. En la fotografia vegem el món des de la intenció creativa d’una persona".Eixa és la mesura: una rajola del 8, un pam de tabic, una insignificant distància què pot suposar la diferència entre viure be i viure de puta-pena. 
Una costera empinada o un lloc pla on viure. Un lloc al ras, o un lloc baix un sostre acollidor. Un lloc desprovist de tota comoditat o un lloc segur ple de servicis i comoditats... 

Cada vegada més, al nostre món, la diferència entre rics i pobres és més i més gran. Com deia Jose Maria, el meu mestre d'Història: "Unos muchos tienen poco i unos pocos tienen mucho". 

És així i així serà si no fem res al respecte.
Publica un comentari a l'entrada