BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

divendres, 10 de setembre del 2010

Més imatges del camp de treball 2010



Cada año, el Día Universal de la Infancia recuerda que la educación, atención y cuidado de los niños y niñas en cualquier parte del mundo sigue siendo la gran asignatura pendiente de la humanidad en este nuevo siglo. Cuatro millones de mujeres jóvenes y niñas cada año son objeto de compra y venta para ser prostituidas.

Los malos tratos, el comercio, la explotación sexual infantil y la esclavitud a la que están sometidos miles de niños en el mundo son algunos de los graves problemas que afectan a la infancia. Pero hay otras lacras no menos graves que arrastra la humanidad respecto a las generaciones más jóvenes: la pobreza absoluta, la malnutrición, las carencias higiénicas y sanitarias y la falta de educación.
________________
En la foto: Una xiqueta veu com els seus companys juguen al joc de "Toma tomate tómalo". A l'escoleta d'estiu que duguèrem a terme en la comunitat d'Arroyo Cano.
__________________
Best in:
www.hein-rich.com
www.hein-rich.blogspot.com



Aquesta és la fotografia de la què més orgullós em senc d'aquest últim camp de treball.
En ella, uns xiquets juguen al joc del pollet anglés, un joc que han descobrit fa poc, gràcies a nosaltres i del què disfruten intensament.
Ells, a la vegada, ens ensenyaran altres jocs i cançons tradicionals de la seua comunitat.
L'intercanvi de cultura i tradicions, deuria d'estar a l'ordre del dia en qualsevol situació interracial, com a ferramenta mitjançant la qual, acabar amb tot moviment d'homofòbia i odi allò què desconeguem.
_________________
Foto: Secador de café, utilitzat per als nostres jocs en l'escoleta d'estiu de Los Montasitos.
__________________

Best in:


Em va sorprendre gratament, veure a aquest home al portal de sa casa, llavant el piso i somriure al fer-li aquesta fotografia.
La situació de masclisme existent a República Dominicana és molt preocupant i pròpia d'altres temps... 
El veure a aquest home fer el què feia, sense cap tipus de complexe i amb tot l'orgull que desprenia el seu somriure, em va omplir d'esperança.
________________
Foto: Carrers d'Arroyo Cano
_________________

Best in:


Com t'agraria que fora el teu poble? Quines coses desitjaries que canviaren? Quines milloraries? En aquest projecte varem intentar que elx xiquets plasmaren en un mural els seus desitjos i les seues preocupacions, per tal de proposar millores i elaborar propostes realistes que afavoriren la situació comunitària.
_____________________
Foto: Una xiqueta ens ensenya el mural que a el·laborat junt als seus companys en l'escoleta d'estiu d'Arroyo Cano
__________________

Best in:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

prova

David Pons Chaigneau ha dit...

M'encanta el punt de vista de la del pollito inglés.
M'acabe de registrar al foro d'espaifotogràfic.cat i a la que primer em trobe és a la Ramona!!!jejeje.
ciao

Alfonso ha dit...

yo también estaría orgulloso de la segunda imagen...

perfecto pollito inglés. de premio.