BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dimecres, 6 d’agost del 2014

Russell Allen

Russell Allen, Sala República (València). Març de 2003.
Avui +Susanna Benavent Benavent m'ha fet recordar a un dels meus cantants preferits, Russell Allen des de que al 2002 a Harmony Discs (Pasaje Dr. Serra, València) vaig escoltar la intro de Symphony X: Odyssey.
Tant en Hard Rock, Power Metal, Progressiu o Rock Melòdic, Russell és fantàstic. La seua veu de tenor i gran capacitat per elevar-la i aguantar-la és espectacular. A més a més, també es multi instrumentalista i compositor.
Fa un parell d'anys, va ser notícia perquè va finalitzar amb el seu grup (Symphony X) i va formar Adrenaline Mob amb el exbateria de Dream Theater, Mike Portnoy (un altre dels grans del rock progressiu).
Actualment és el cantant de Adrenaline Mob i ho ha sigut abans de Star One i Symphony X, participant en altres treballs de grups com Ayreon.
Vos deixe amb uns videoclips (original, directe, umplugued i cover) del mateix tema: Angel Sky, que pertany al treball de Adrenaline Mob (Omerta).