BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dimecres, 8 de maig del 2013

El rescat de Oro, el gos.

Buscant localitzacions per a fotografiar una preboda, vaig trobar un gos atrapat a un xicotet barranc, vora un llac. Va ser pura casualitat... tot un seguit de decisions les que me varen dur a poder veure'l.
El gos feia 2 dies que havia desaparegut. Molt prop del lloc, vivíen els amos, però com que el gos no lladrava res i a més, estava molt amagat, no s'havien adonat de que, en realitat, el tenien a tan sols 200 metres del xalet.
L'única forma de rescatar-lo era tirar-se a l'aigua, però menys mal que abans de fer-ho vaig decidir investigar pels voltants del llac, on vaig trobar els preocupats amos.
Finalment van ser ells qui es varen tirar a l'aigua a per ell.
El gos estava un poc desnutrit, però sobretot, deshidradat malgrat estar a uns pocs centímetres de l'aigua.