BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dimarts, 2 d’abril del 2013

Nou projecte fotogràfic: caraSON, llàva't la cara!

Al llarg de la nostra vida ens farem moltes fotografies; d'excursió, de festa, de moments especials... però i de la nostra cara de son? La primera cara del dia? La cara que, en realitat, més veurem al llarg de la nostra vida? La que vegem tots els dies front a l'espill?

D'eixa cara de segur, tenim ben poques fotos... i menys, fotografies d'estudi realitzades als pocs minuts d'obrir els ulls.

Aquest és un projecte obert en el temps, en el que pretenc reunir poc a poc cares d'amics i coneguts que dormen a ma casa i que tenen la suficient paciència com per suportar aquestos extranys projectes.
Gràcies per no llavar-vos la cara, per els vostres ulls rojos, lleganyes i gestos naturals.

I ja sabeu, es busquen voluntaris, si vos animeu, endavant!

Més i millor en www.hein-rich.com