BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dijous, 27 de setembre del 2012

II Concurs fotogràfic Vila de Vallada 2012

Donada la bona acceptació que va tindre el concurs fotogràfic "experimental" Vila de Vallada 2011, i com "lo prometido és deuda" aquest any s'organitza de nou el II Concurs de Fotografia Vila de Vallada 2012.
Aquesta vegada el concurs ve amb més i millors premis, on quasi 20 col·laboradors aportaran desinteressadament els premis per al concurs. Les temàtiques, el tribunal i el procediment per a participar es mantenen.

(Piqueu damunt per visualitzar més gran)

Bases:

 • Temàtica: Vila de Vallada.
 • 3 Seccions per a participar: El poble (i el terme), La gent i Les festes (no cal participar a totes elles).
 • Fotografies: Fins a 9 fotografies (màxim tres per secció) realitzades des de setembre de 2011 fins a data límit d'entrega (7 d'Octubre). Format jpeg. Sense firmar. En color o Blanc i Negre. Sense restricció de mesures (però no baixaran de 700 px i 72 ppp de resolució). No s'admeten fotomuntatges.
 • Procediment per participar: Enviar-les a heinrichfotograf@gmail.com fins el 7 d'Octubre de 2012. També podeu enviar-les amb el Google Drive. El títol de cada foto serà el següent: seccio (poble/gent/festes)_nom del participant (fulanito de tal)_nº (1,2,3).jpeg
exemple: poble_kikeperezcolomer_2.jpeg
 • Jurat: Les fotografies seran revisades i evaluades per un jurat de reconegut prestigi format per David Pons Chaigneau, Marta Ortells Mulet, Ginés García Ramírez, Verónica Francés i Kike Pérez i Colomer (El jurat, òbviament no pot participar al concurs).
 • Premis: Els premis seran molts i variats. Intentarem que tots els finalistes de cada secció tinguen al menys dos detalls. El lliurament de premis es realitzarà el 9 d'octubre al centre juvenil de Vallada a les 18:30 de la vesprada. I a mesura que anem rebent fotografies, les anirem mostrant a un àlbum públic habilitat en la secció d'àlbums de Vallada City +.
  • Millor fotografia de cada secció: Detall, diploma i fotografia guanyadora revelada i enmarcada en passeparout.
  • Premi popular (fotografia més votada pel públic al Google+ de Vallada City +): Detall i diploma.
  • Premi del jurat a la millor fotografia: Detall, diploma, fotografia revelada i muntada en passepartout.
Podeu visualitzar les fotografies que ens aniran enviant en aquest enllaç.

Per últim, demanar disculpes pel poc de temps existent des de la publicació d'aquesta entrada fins a la data límit d'entrega de fotografies.
Per a qualsevol dubte, podeu comentar aquesta entrada o enviar un correu.

Animeu-se a participar, no cal ser un gran fotògraf per fer-ho, sols cal molta il·lusió i ganes!