BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dissabte, 14 d’abril del 2012

Afganistan, dos fotògrafs, una polaroid... i el projecte de ma vida.

Font: http://lens.blogs.nytimes.com/2012/03/22/a-hard-trek-to-humility/

Dos fotògrafs francesos, Fabrice Nadjari i Cedric Houin, varen viatjar al corredor de Wakhan per a dur a terme un envejable projecte fotogràfic. El corredor de Wakhan està situat a la cantonada nord-est del país. En aquesta regió viuen uns 12.000 habitants... i ho fan de la mateixa forma que ho feien els seus avantpassats fa segles.


El canvi és lent en aquest lloc, la vida és curta i la mort ràpida. L'esperança mijana de vida es situa en menys de 43 anys i la taxa de mortalitat infantil s'estima en més d'un terç. Les dures condicions de vida fan que els seus habitants , tant Wakhis com Kirguisos, aparenten molt més vells del que són.


Ambdós fotògrafs viatjaven amb el seu equip fotogràfic i cadascú amb una polaroid. El profecte, el podeu veure, fotografiar els habitants subjectant una fotografia seua o d'algun conegut mentre alhora, són fotografiats. Els fotògrafs ens conten que, en aquella altitud i amb les condicions lumíniques i de clima tan extremes, les fotografies polaroid es feien mal be de seguida, donant-li aquest aspecte que hi apareix en l'article i que fa que semblen fotografies igual de velles que els Wakhis...

El més sorprenent de tot és que la majoria mai havien vist una fotografia i inclús molts d'ells, a un foraster...

Com ja he dit... el projecte de ma via.
Ho deixaré per a quan siga major :-)

1 comentari:

Marta ha dit...

Coneixent-te, estic convençuda de que aconseguiràs fer-lo :))))))))