BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dimarts, 21 de febrer del 2012

Cinc díes a Itàlia


L'inici d'aquest mes de febrer, l'hem començat viatjant a Itàlia.
En un principi, la nostra intenció era la de viatjar pels pobles del nord, visitant els llacs, i admirar, des de la distància, els Alps.
Res més lluny de la realitat: 31 de gener, arribem a l'aeroport de Bèrgam i no ens deixen recollir el cotxe què teníem alquilat. Necessitàvem una targeta de crèdit, i no la de dèbit que tots solem tindre...
Canvi de plans, ens mourem en autobús i amb tren, però viatjar on volíem fer-ho, serà impossible; per la poca combinació i també (si ho pensem be) perquè si ací estem amb la neu pels turmells, allà dalt la tindrem pel coll... No, si al final ens vindrà be i tot!
En fi, això mateix, que hem visitat el nord d'Itàlia igualment: Brescia, Milà, Verona i Venècia, dormint en casa d'amics i en Guest Houses.
El pitjor de tot ha sigut el fred. Moltíssim fred, neu i gel per tot arreu. Moltes ganes de veure, de visitar i de fotografiar però un fred que te les llevava de seguida. Quina impotència! Tindre que pensar-s'ho tant per tal de traure la càmera i fer una foto!

Be, finalment, fotos he fet, i ja les he penjat a a la meua web. Podeu visitar-les a l'àlbum anomenat com aquesta entrada: "Cinc dies en Itàlia". Com sempre, podreu veure fotografies que podrien haver-se fet en qualsevol altra part del món, però d'això es tracta, d'anar i vindre carregat amb imatges que no trobaries en venda a qualsevol tenda de subvenirs italians, no?

Siga com siga, espere que vos agraden.