BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

divendres, 4 de novembre del 2011

Victoria a La Victoriosa

La Victoriosa és el nom que pren el repte que Víctor Cerdà, veí de Vallada, ha realitzat per tal de donar a conèixer el Síndrome de Rett.
El Síndrome de Rett és una enfermetat catalogada com a rara que afecta a un de cada 10.000 naixements. Principalment al sexe femení.
Les investigacions existents al respecte per tal de paliar-la o de minimitzar els seus efectes són quasi inexistents a dia d'avui (tal i com passa amb totes les enfermetats rares que no reben el suport i interés de les multinacionals farmacèutiques).
El repte de Víctor, va ser recòrrer la província de València de Nord a Sud travessant el GR-7, amb un total de 330 km acumulats (4 maratons seguides) en 3 dies
Víctor va eixir d'Andilla el divendres 21 d'octubre a les 9:30 h. i va arribar a Bocairent el diumenge 23 a les20:30 h.
Durant tot aquest trajecte el va acompanyar un equip de suport (cazarettos.org) que li va proporcionar ajuda, descans i alimentació, alhora que s'encarregava d'aprofitar les parades a les diverses poblacions per donar a conèixer aquesta enfermetat i recaptar diners per a iniciar una investigació seriosa.La qualitat de les images no és molt bona al vídeo. És millor veure-les a la meua web (www.hein-rich.com)

Com a fotògraf, vaig tindre l'oportunitat d'acompanyar-lo per documentar aquest trajecte, les vivències dels seus integrants i deixar constància de les sensacions vixcudes. No estic molt content amb el resultat... ho haguera pogut fer millor, però les poques hores de desans i les dificultats per accedir en moltes ocasions on es trobava Víctor, varen dificultar molt la meua tasca.
Aixina i tot, ha sigut una experiència molt enriquidora que no dubtaria en repetir.