BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

dijous, 30 de desembre del 2010

Soc valencià

Avui me n'he adonat de que si algú fera un video similar a aquest què vos mostre, però centrat en el meu poble i en allò què fa molt de temps està passant-li, no tindria amics amb qui compartir-lo, comentar-lo i difundir-lo sense cap por.

Tal vegada és per això que encara estic empadronat en València capital... Allí la lluita existeix, és visible i activa, i sobretot, tinc gent amb qui compartir-la. 

Disfruteu-lo amb calma i amb les orelles i la memòria ben obertes, perquè el que passa ací, repercuteix fins on arriben els braços de l'avarícia, la corrupció i la pèrdua dels valors que ens fan únics i diferents a la resta.

1 comentari:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Molt bo el vídeo, molt adequat per a la reflexió. Salut