BENVINGUTS

Aquest és el blog de Kike Pérez Colomer (Vallada 1980). Ací vos mostre alguns dels meus treballs fotogràfics així com altres inquietuds relacionades amb el món de la imatge, la música i altres temes que em resulten interessants o dels que necessite parlar. Pots veure totes les fotos que faig al meu portfoli a la meua web (hhttps://www.behance.net/hein-rich). Recorda: Compartir és genial, però un ús inapropiat de les meus fotografies és il·legal i molest. Gràcies per respectar-me i sigues benvingut!

Busca en aquest bloc

divendres, 21 d’agost del 2009

dia XLI, 19/08/09, Lumbini


Avui hem esmorsat farina de fenoll amb aigua i sucre... mmmm!!! M'encanten els monestirs... Al final m'he menjat tres platans i he fet com si me menjara la farina...
Ja que estavem alsats, ens hem anat a visitar els temples mes propers, atravesant camins plens de fang, aigua i alguna que altra bufala... Hem visitat els monestirs de Xina i Alemanya, els de Vietnam i Fransa estaven tancats.
Al tornar ens hem tornat a gitar.
Per la vesprada hem alquilat unes bicis i hem visitat el lloc exacte on Budha va naixer, despres em estat visitant temples fins que els Xakals ens han advertit que ja era hora de tornar al temple...
Tambe hem anat al poble per averiguar com ho tenim dema per agafar un bus fins a Pokkara, ja que hem sentit que hi han hagut molt desprendiments i tal vegada no es puga viatjar (Per anar a Pokkara hi han dos camins, un curt, molt perillos per el terreny i per les incursions de Maoistes que asalten els vehiculs que passen per alli i el llarg, que es mes segur...).
Per la nit, he m'he atrevit a sopar la mescla de farina de Fenoll, aigua i sucre, ja que no m'agradava el arros... Al final he aconseguit pegar 4 cullerades!
Vos envie algunes fotos del dia: